Stockholm+Party!!

Snart bär det av till storstaden med Lollo =) Tåget går 12.24 så det blir o dra hemifrån om en timme typ ^^ Sitter här och dunkar musik på högsta volym och känner mej taggad som fan!! Kommer såklart sakna min älskling som vanligt <3 men som tur är kommer ja ju hem på Tisdag igen =) Då blir det mys p hög nivå .

Nu måste jag iaf fixa det sista innan jag åker =) Skriver kanske mer sen om jag får tid över =)
Puss

mmmmm

Sitter med en kopp kaffe och tänker lite på vad jag ska packa ner i väskan =) Åker ju till Stockholm  redan imorrn för att festa lite med Lollo + Stockholmare :D Och inte vilken fest som helst utan HALLOWEENFEST :D Kommer nog bli jätte kul .. ser verkligen fram emot det =) Får verkligen inte glömma bort att fota, annars vet ja inte vad ja gör med mej själv :P

Idag har jag iaf varit på stan igen ^^ Köpte ett linne och en BH :D Nu måste jag hålla i pengarna lite så att det inte blir som förra månaden, gjorde av med mer än havla lönen inom en vecka :O Så nu är de slutshoppat!! (men det kommer jag inte hålla) haha!

Nu ska jag försöka få tag på min käre bror och fortsätta packa :D
Puss!



Halloween/maskerad för några år sedan!! ^^ (kommer inte ihåg årtalet)


Torsdag!

Förlåååt igen för dålig uppdatering. Måste verkligen bättra mej på att skriva blogg ^^ Jag tänkte sammafatta lite vad som har hänt sen sist.

Jobbat som vanlgit på söndag, måndag och tisdag :) Har faktikst gått riktigt bra på jobbet dom dagarna. På måndagen blev det även en sväng på stan o kolla lite halloween saker :D Köpte en tatuering -_- hitta inget annat som skulle passa till det jag ska klä ut mej till ^^ men det blir nog bra.
Igår blev det oxå en sväng på stan fast i Norrköping ^^ Köpte en vit skjorta och svart/guldiga leggings som jag tänkte ha på halloween =)

Nu ska jag försöka få lite liv i min älskling som ligger o sover =) <3

lördag!

Fan vad kul man har haft i Gävle! Igår va vi som sagt på Heartbreak Hotel. Trevlig krog måste jag säga :) ända negativa va väl folket :S fyfan vilka dryga människor det bor där. jag ska inte utesluta alla men man har ju fått en dålig uppfattning... Men bortsett från det vad det ett väldigt bra ställe :) så jag vill tacka er båda för dom här dagarna :) <3 bilder kommer när jag är hemma i Norrköping igen :) Puss!!!!

Fredag !!!!! :D

sitter här hemma hos Stiina =) Nyduschad och fräsch inför kvällen :D snart blir det att göra iordning sej lite för att vandra ner till stan och inhandla lite alkohoool :D kommer bli röj ikväll när 3  Norrköpingsbor gör Gävle osäkert :D planen ser ut så att vi ska gå till hjärtkrossarhotellet ;)

Skönt på ett sätt att man missade första snön i Norrköping, man hör ju ganska mycket tjat om det på facebook. tror ändå inte att snön kommer vara kvar när man kommer hem :P Men de är iofs kul på ett sätt att den kom så tidigt i år .. Eller kul o kul .. aa ni fattar :P hahah

nee nu ska ja fixa mej . skriver kanske mer sen =)
Puss på er <3


hjärta er <3

Gävle Here I COME !!

Wiiie äntligen ska man åka till Gävle och hälsa på underbara Stiiiina :D Kommer bli så kul och så träffa dig igen och se hur du bor där uppe :D Så snart är det dags att möta underbara Lollo och åka till stan för att inhandla lite tobak och sen åka till stationen :D Är jävligt taggad faktiskt måste jag säga :D
Så Hejdå Norrköping, Hej Gävle :D


Onsdag!

Förlåååt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu, men jag typ glömmer att jag har blogg :P Sen har ja varit ganska trött senaste dagarna.
Jobbat har ja gjort iaf. Sön Mån Tis :D Det har gått jätte bra faktikst. Inte så mycket varor som saknas som det kan va ibland. Så det känns jätte skönt =)

Idag har jag varit hos syrran som vanligt och gått med hennes hund. underbar jycke :D haha
Jag har även färgat mammas hår =) Ser typ svart ut fast de ska va brunt :P Men det blir nog bra!
Nu måste jag få tag på vissa personer och se om saker o ting blir som planerat :D
PUSSSS


Lördag!

Då va det lördag igen vilket innbär 2 timmar bussresa till storstaden. Åker kl 18.55 =) Är ensam i Stockholm med den här gången :P
Igår blev det oplanerad utgång till otten med fröken Louice =) Fanns ju tyvärr inga fester :/ Men de blev en trevlig kväll måste jag säga :D Fast varje gång vi går ut så träffar vi aldrig några vi känner :O Har varit så nästan varje gång . Förstår inte varför :P Mystiskt!! Men tack gumman för denna kväll. <3

Tog inga bilder heller :/ När ska ja lära mej att ta fram kameran o trycka på en knapp ,. Inte alltid så lätt ^^
Men nu ska ja fixa lite.
Och ha en trevlig kväll alla =) <3

.-

Verkade inte finnas någon som ville hjälp mej att fixa min blogg. Men men sånt är livet ^^ Man kan inte få allt :P
Sitter här o klibbar mej fast i mej själv (sololja), ska iväg o sola lite innan jag går till syster =)
Jag har iaf fixat mina naglar så att dom är fina tills imorrn =) Inte för att ja vet vad som händer men de brukar oftast finnas nått =) Fredag du vet!


Erkänn snyggt!!!

Nu måste jag gå! Ha en trevlig kväll sötnosar =) <3

Design

Gud va svårt det är och designa sin blogg. Försöker få den att bli lite mer personlig men ja blir inte nöjd. Så den får se ut såhär sålänge.
Finns någon där ute som kan designa snyggt och har lust att hjälpa mig!?!? (A) Skulle vara superduper snällt :D hehe


Godmorgon världen!

Sitter här med en underbar kopp kaffe och tänker på vad som ska hända idag :) Inga speciella planer förutom att gå med syrrans hund och slinga håret för att det inte blev nått igår ! Fanns ju ingen slingmössa i förpackningen :O Så vi åkte till Maxi och fixade en! Så idag hoppas jag på att det blir av ..



Syrrans hund Salix :)

Känner mej väldigt festsugen idag ! Skulle vara nice o dra till harrys ikväll. Men får se vad som händer med den saken :P Nu ska jag iaf fixa mej lite innan ja drar =)
Puss !

Home

Då va man hemma från syster som också kommer hit sen o slingar mitt hår :) Trivs som blondin !! Men jag vet ju att många vill att jag ska testa att bli brunhårig. Då kan ja meddela att det kanske sker till våren. men bara kanske! Jag kan påstå att ja är lite rädd för förändringar när det gäller utseenende. För tänk om man inte blir nöjd? Hemsk tanke ...



Nu blir det iaf att hoppa in i en dusch o få bort all spray o skit i håret.
Puss på er <3

Kaffe + tankar!

Sitter här med en kopp kaffe och funderar lite. Jag har hört att folk tror att jag och min kille inte att tillsammans längre?! Jag undrar verkligen vart ni har fått det ifrån. Jag är lika lycklig med han sen den dagen sen vi blev ett par. Asså bara för att man är i ett förhållande betyder det inte att man ska sitta hemma o vara en tråkig människa?! Man ska väl fortfarande leva sitt liv hur fan man vill!! Eller har jag fel ??? Nej jag gillar inte att folk går runt o säger sånna saker .. Fyfy!!

MEN så att alla vet så är vi fortfarande tillsammans !!! Älskar min pojke mest <3

Välkommen till min nya blogg!

Då har man skaffat sig en blogg! Så det blir väl att försöka skriva lite dagligen om vad som sker.
Nu gäller det att ni läser ;)



RSS 2.0